Airco kopen

Beter slapen

U heeft beslist: ik wil een airco! Tijdens de afgelopen zomers werd het veel te warm in huis waar u en uw huisgenoten veel last van hadden, u kon niet goed meer slapen waardoor u minder goed kon presteren op het werk en dergelijke …

Een mobiele airco is een mogelijkheid die wij ook aanbieden maar waarvan we direct zeggen dat het rendement veel lager ligt dan een vaste airco en dat die toestellen redelijk veel lawaai maken.

Een vaste airco met een buitenunit en 1 of meerdere binnenunits biedt u een oplossing waar u vele jaren zult kunnen genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Wilt u bijvoorbeeld ook een luchtzuiverende werking van uw airco dan hebben wij units die deeltjes van 1 duizendste van een millimeter uit de lucht halen. Ideaal voor mensen met een allergie !

Beter slapen

Topmerken

Wij plaatsen vooral LG en Mitsubishi, dit zijn topmerken met een uitstekende reputatie. Zij geven op vele toestellen een fabrieksgarantie van 5 jaar wat aantoont dat ze zeker zijn van hun producten.

Een belangrijke factor is natuurlijk de prijs .Wij werken met een heel scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en geven u bovendien een uitstekende service. Een prijsofferte is steeds vrijblijvend. Als uw woning ouder is dan 10 jaar kan u bovendien genieten van een btw tarief van 6%.

Functioneel gebruik

Ook belangrijk zijn de verbruiks en onderhoudskosten. Als u de airco op een correcte manier gebruikt is het verbruik zeker niet hoog. Met een correct gebruik bedoelen we dat u bijvoorbeeld niet naar 20 graden gaat koelen als u in de winter naar 23 graden gaat verwarmen.

Het beste stelt u de airco niet lager in dan 7 graden ten opzichte van de buitentemperatuur. Hou er rekening mee dat een airco de lucht ook ontvochtigd waardoor u sowieso al een andere gevoelstemperatuur krijgt, vochtige lucht geeft immers een drukkender gevoel. Naar onderhoudskosten is het vooral belangrijk de luchtfilter van de binnenunit proper te houden en de luchtbatterij van de buitenunit.

Naar garantie toe vraagt de producent dat er een jaarlijks onderhoud dient te gebeuren door een erkende specialist, wij doen dit aan heel schappelijke prijzen.

Laat u ten slotte niets wijsmaken: een vaste splitairco dient hermetisch dicht te zijn en het koelgas dient dus NOOIT te vervangen geworden, fabeltjes van het koelmiddel moet om de zoveel jaar vervangen te worden kloppen dus niet.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden van een airco?